Укр.
Eng.
    
Навчально-науковий інститут
атомної та теплової енергетики
Національний технічний університет України
"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"
Телефон деканату:

Брендбук до 125-річчя КПІ: Образ і ідентичність Інституту Атомної та Теплової Енергетики

14:37, 31-08-2023

Презентуємо вам брендбук - індивідуальний образ та характер Навчально-наукового інституту Атомної та Теплової Енергетики! На честь 125-ти річчя КПІ ми підготували унікальний брендбук, який змушує дивитись на нас зовсім з інших ракурсів та підкреслює нашу унікальність!

Наш інститут - це осередок знань та досліджень у сфері атомної та теплової енергетики, а також автоматизації та IT. Ми пишаємося нашими кафедрами, які є справжніми інноваторами в різних галузях, а саме тому ми підготували особливий фірмовий стиль для кожної з них. А як без наших маскотів кафедр? Вони додають колориту та індивідуальності кожній кафедрі, створюючи унікальну атмосферу для студентів та співробітників.

Цей брендбук - це не просто логотипи і символіка, а образ та ідентичність нашого інституту. Він відображає наше прагнення до високих стандартів, новаторства та спільного розвитку. Разом ми будуємо майбутнє енергетики! Переглянути брендбук (https://t.me/kpi_tef/552) ви можете у прикріпленому файлі нижче, а також ми викладаємо архів (https://t.me/kpi_tef/553) з усіма вихідними файлами у вільний доступ щоб кожен з вас міг використати його для своїх презентацій або інших проєктів!

Слідкуйте за нами для більше інформації та цікавинок від нашого інституту! @kpi_tef