Укр.
Eng.
    
Навчально-науковий інститут
атомної та теплової енергетики
Національний технічний університет України
"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"
Телефон деканату:

Оформлення банківської картки для отримання стипендії студентами 1 курсу (МАГІСТРИ)

18:40, 12-09-2023

Ознайомтесь, будь ласка, з інформацією стосовно призначення академічної (https://t.me/dnvr_31/3743) і соціальної (https://t.me/dnvr_31/3744) стипендії студентам першого курсу перед тим як задавати питання!

Щоб оформити картку для отримання стипендії студенту першого курсу МАГІСТРАТУРИ потрібно виконати ТРИ КРОКИ: 

  1. Дізнатись за яким банком закріплений ваш факультет/НН інститут: розподіл по банкам тут. Навіть якщо ви отримували стипендію на бакалавраті, обов'язково потрібно відкрити нову картку!
  2. Виконати дії, зазначені в інструкції конкретного банку: 

Зверніть увагу, що картка має бути тільки дебетова (для виплат), не кредитна. Після оформлення карти дані повідомляти бухгалтерії не потрібно, оскільки картка підтягнеться до стипендіального проекту автоматично.

У разі виникнення проблем терміново звернутися в бот відділу стипендіального забезпечення, ОБОВ'ЯЗКОВО вказавши в одному повідомленні факультет/НН інститут, ПІБ та детально описавши проблему.

УВАГА! Картки необхідно оформити по 15 вересня 2023 року (включно).
НАГАДУЄМО! ЛИШЕ ПІСЛЯ отримання першої стипендії на картку, оформлену по даній інструкції, будь-який студент, за бажанням, зможе змінити банк (https://t.me/kpischolarship/357). 
 
КПІстипендія в телеграм (https://t.me/kpischolarship). У разі питань щодо стипендії пишіть боту Відділу стипендіального забезпечення, з інших питань в бот ДНВР (http://t.me/dnvr_team_bot). Успіхів!