Укр.
Eng.
    
Навчально-науковий інститут
атомної та теплової енергетики
Національний технічний університет України
"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"
Телефон деканату:

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ! Кафедра теплової та альтернативної енергетики

17:01, 16-09-2022

 

Кафедра теплової та альтернативної енергетики (ТАЕ) готує фахівців за освітньою програмою – теплоенергетика та теплоенергетичні установки електростанцій. Студенти вивчають комплекс фахових дисциплін з проектування та експлуатації сучасного теплоенергетичного обладнання теплових та атомних електростанцій, муніципального теплоенергетичного устаткування, новітніх технологій використання поновлювальних джерел енергії, енергетичного менеджменту та інжинірингу теплоенергетичних систем.

Значна увага приділена екологічним питанням, а саме системам та установкам знешкодження промислових викидів, безвуглецевим технологіям сучасної енергетики, підвищенню ефективності та екологічної безпеки енергетичних систем.

Все це потребує ґрунтовної фізико-математичної, комп’ютерної та інженерної підготовки, знання іноземних мов, уміння працювати з сучасним програмним забезпеченням (Компаc, AutoCAD, MathCad, ANSYS Fluent, ESATAN-TMS).

Випускники кафедри 100% забезпечуються роботою! Вони працюють на теплових та атомних електростанціях, тепломережах комунальних підприємств, в монтажних та налагоджувальних організаціях, ремонтних підприємствах, проєктних інститутах, диспетчерських центрах, інститутах Академії наук України, Національній енергетичній компанії, приватних компаніях.