Укр.
Eng.
    
Навчально-науковий інститут
атомної та теплової енергетики
Національний технічний університет України
"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"
Телефон деканату:

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ 2024, ЯКІ МАЮТЬ ВІДПОВІДНІ  СЕРТИФІКАТИ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ!

18:47, 17-05-2024

Інформуємо  Вас про те, що  у 2024 році  умовою допуску до складання вступного  іспиту до аспірантури з іноземної  мови є успішне складання ЄВІ у 2023 або 2024 році з оцінкою за тест  з іноземної мови не менше 130 балів.

Інформація щодо  визначення  рівня  та терміну дії   сертифікатів з іноземних мов:

  • англійської мови – тестів TOEFL (Test of English as a Foreign Language) (дійсний 2 роки), або IELTS (International Language Testing System) (дійсний 2 роки), або сертифікатом Cambridge English Language Assessment (дійсний 2 роки);
  • німецької мови – дійсним сертифікатом TestDaF (дійсний 2 роки);
  • французької мови – дійсним сертифікатом тесту DELF або DALF (дійсний 2 роки).

Для попередньої перевірки рівня  вищезгаданих сертифікатів фахівцями  університету пропонується  З 22 ПО 26 КВІТНЯ  подати до відділу аспірантури та докторантури оригінал і копію сертифікату відповідного  рівня.

У разі виявлення невідповідності сертифіката  певному  вищезгаданому рівню безпосередньо  перед вступним  іспитом з іноземної мови, вступник НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ до складання вступного іспиту з іноземної мови без складеного ЄВІ.

Реєстрація  на  складання ЄВІ відбудеться з 07  по 29 травня 2024  у відділі аспірантури та докторантури університету (к.247-1 корп) або  у приймальній комісії будь-якого  іншого закладу вищої освіти.