Укр.
Eng.
    
Навчально-науковий інститут
атомної та теплової енергетики
Національний технічний університет України
"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"
Телефон деканату:

XVI Міжнародна відкрита студентська олімпіада з програмування ім. С. Лебедєва та В. Глушкова "KPI-OPEN"

12:00, 06-06-2023

Друзі, KPI-OPEN 2023 вже незабаром стартує! Цього року олімпіада відбудеться з 12 по 14 липня. Участь в олімпіаді можуть брати студенти українських та іноземних ЗВО, а також школярі. 

Головною метою олімпіади є привернення уваги суспільства до важливості інтелектуальних змагань серед студентства, сприяння професійному розвитку майбутніх ІТ-спеціалістів, їх лідерських та командних якостей. Завдяки підтримці провідних ІТ компаній-партнерів цієї олімпіади учасники змагань з програмування матимуть унікальну можливість започаткувати особисті професійні контакти з представниками компаній з України та міжнародних зокрема й зробити перші самостійні кроки на їх кар'єрному шляху.

Для того аби взяти участь в олімпіаді тренер команди має зареєструвати на сайті  всіх членів команди. Обов'язковою є наступна кількість учасників від команди: тренер, капітан та ще два учасники. Робоча мова олімпіади — англійська.
Коли: 
   •  дедлайн реєстрації 30 червня;
   •  12-14 липня.

Де: онлайн

Хочеш організувати захід або проанонсувати подію? Пиши в бот @VORS_team_bot Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!