Укр.
Eng.
    
Навчально-науковий інститут
атомної та теплової енергетики
Національний технічний університет України
"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"
Телефон деканату:

Співпраця з компанією PHOENIX CONTACT

17:50, 26-12-2022

Плідна співпраця кафедри автоматизації енергетичних процесів з міжнародною компанією PHOENIX CONTACT вилилася у передачу таких необхідних для освітнього процесу електротехнічних виробів. Як і кожні українець, українка і друзі України, на своєму місці ми працюємо для розквіту нашої країни. І хоч зараз наші лабораторії пусті та віртуальні, вони готові приймати майбутніх спеціалістів. Новим технологіям потрібні нові профі, які вміють дати раду сучасному обладнанню.

У наших лабах багато доступного розумного обладнання, яке можна прогати, дебажити, конфігурувати і всіляко займати модними ІТ-шними штуками. Ала найбільша романтика професії - на місцях, у поєднанні заліза, цифри і світлої голови, яка це подружить.

Завдяки нашим добрим друзям Фенікс Контакт Україна (Phoenix Contact Ukraine) маємо нову купу електротехнічно-витратних, але таких необхідних матеріалів! Клеми прохідні, клеми сигнальні, клеми із запобіжниками, багаторівневі клеми, з різними аксесуарами, під гвинт і з пружиною, для слаботочки і для потужних моторів, на всі смаки і під різні потреби. А реле! Основа основ логіки керування, предтеча 3-ї промилосвої революції, що досі в строю і буде там ой як довго.

Деякі - в гарному прозорому корпусі, щоб було видно рух осердя і замикання контактів. Бо краще один раз на власні очі побачити, ніж три рази відосік подивитись. А ще краще - покрутити, поклацати, запхати туди провідники і пустити правильний струм правильними маршрутами на правильно обраних компонентах. Знання, підкріплене практичними навичками, має високу цінність. І спеціалісти з таким знанням - теж.

Ми вдячні кожній компанії і кожній людині, які в цей час піклуються про майбутнє країни та інвестують в освіту. Це повернеться с відсотками. Фенікс Контакт Україна (Phoenix Contact Ukraine), ви класні:) Ми вже думаємо, як освіжити курси і лаби.